Ende Neu

Tervetuloa Melomaanikon uuteen kotiin!

Osoite muuttui samalla kun blogisoftakin. WordPress tarjosi sen verran vaihtoehtoja, että päätin lisätä tänne muutakin sisältöä kuin vain blogin. Tein omat alasivut DJ-sivupersoonalleni, edesmenneelle radio-ohjelmalleni ja soittolistatilastoille, joita olen jo useamman vuoden yrittänyt saada valmiiksi.

Tilastojen lähdeaineistona ovat olleet suomalaisten goottiklubien internetissä julkaistut soittolistat vuosilta 2000-2009. Tulevaisuudessa yritän saada tänne myös tuoreempia tilastoja. Soittolistoilla näprääminen on melkein yhtä hauskaa kuin pseudoakateeminen jaarittelu populaarimusiikista, joten on mukavaa vihdoinkin saada niitä kunnolla internetiin.

Yritän muuton kunniaksi päivittää taas vähän useammin. Monta merkintää onkin luonnosvaiheessa, samoin uusia Spotify-soittolistoja jotka aion täällä julkaista. Siirrän tähän blogiin takautuvasti myös valtaosan edellisessä osoitteessa julkaistuista merkinnöistä, mutta siihen menee varmasti pitkä aika. Se siis jää arkistoksi tuonne ainakin toistaiseksi.

Tervetuliasfanfaarina harmittavan huonolaatuinen live-tallenne otsikkoon inspiroineesta kappaleesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *